keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Pizzan makuinen viikonloppu

Meidän viikonloppu meni mukavasti, vaikka tyttö tosiaan sairastui pahaan flussaan pikku hiljaa viikonlopun aikana. 

Perjantaina vietettiin siis koti-iltaa oman perheen kesken. Tehtiin herkullista pizzaa ja katsottiin vain elämää -jaksoa. 

Uusi karkkipäivän suosikki löytö
Itse tehty pizza on parasta!

Lauantaina pääsin aamulla salille tekemään jalkatreeniä kaikessa rauhassa. Olin sen verran ajoissa liikkeellä, ettei ollut vielä kovaa tungostakaan. Treenin jälkeen me Karkin kanssa treffailtiin Heidiä ja V:tä ja Kimmo lähti kalareissulleen Uuteenkaupunkiin. Me aloitettiin päivä Maskussa järjestetyillä markkinoilla. Karkki pääsi "hyppimään" eli konttailemaan holtittomasti pomppulinnaan ja sai ilmapallon. Päästiin myös silittämään lammasta ja katselemaan pientä ponia. 

Kun nälkä alkoi mahassa kurnia, lähdettiin jälleen kerran, mihinkäs muuallekaan kuin hyväksi todettuun pizzabuffaan. Tällä kertaa tarjoilu ei ihan kuitenkaan täyttänyt odotuksiamme yhtä hyvin kuin ennen. Nämä valikoimat eivät kai sitten vaan olleet niin meidän mieleen, mutta tuli se mahakumpu silti hyvin kasvatettua. Karkistakin alkoi huomaamaan jo sairastelun merkkejä, kun tyttö vähän väliä kävi itkeskelemässä ja kiukkuamassa äidin helmoissa. Normaalisti pizzabuffassa tyttö painelee leikimässä tyytyväisenä koko ajan. Tästä jatkettiin matkaa kiinni olleen kirpputorin sijaan meille istumaan iltaa karkkien äärelle. 

Sunnuntaina mentiin Minnan kanssa kiertämään sitä kiinni ollutta kirpputoria ja löydettiinkin mulle pari kenkäparia. Tästä sitten ajoissa jälleen Papin luo syömään herkullista lohikeittoa, hullujenpäivien leivoksia ja jäätelöä, nam! Karkin vointi vain vähän masensi päivän tunnelmaa, kun tyttö oli huonolla tuulella, kiukkuinen ja itkeskeleväinen. Ilta menikin isimiestä kotiin odotellessa sohvalla kipeän lapsosen kanssa teletappeja tuijottaen. 

Toivottavasti pian flunssa olisi jo historiaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti