perjantai 17. lokakuuta 2014

Viikkokatsaus # 42

- Maanantai

Kaikki maanantait menee yleensä saman kaavan mukaan: töiden jälkeen täytetään jääkaappi ja tehdään eväsruokia; tänään tehtiin herkullista kanarisottoa. Käyn myös lähes aina tekemässä viikon ensimmäisen treenin, tällä kertaa se oli rinta, ojentajat ja olat -kombo. Salilla oli kova tunku, ja jouduin poikkeamaan normaaleista liikkeistäni säästääkseni aikaa, muttei se varmastikaan ole pahitteeksi välillä muuttaa rutiineja. Normaalista maanantaista poiketen otettiin illalla kahdenkeskistä aikaa saunomalla Karkin nukkuessa, hektinen viikonloppu vaatii rauhallisen maananain. 

Äidin päivällinen
Karkin päivällishetki

-Tiistai

Siivoskeltiin töiden jälkeen kotia ja kun isimies jäi vielä jatkamaan, lähdettiin me Karkin kanssa karkuun puistoon. Kylläpä tyttö viihtyikin hyvin kun oli sairastanut sisällä muutaman päivän. Viimeiseksi illalla painelin vielä salille tekemään selkä- ja hauistreeniä. 

Puistossa
Salipeiliselfieitä

- Keskiviikko

Jäin töiden jälkeen Turkuun, kuten jo herkkutaivaassa -postauksessa mainitsinkin. Kotiin palattuani herkuista pömpöttävän masun kera leikittiin Karkin kanssa ja illalla viimeiseksi lähdettiin juoksulenkille. Karkille iltamaidot pulloon ja vaunuihin lämpimän makuupussin sisään ja ei kun menoksi. Kyllä kulki hyvin kunnon tankkauksen jälkeen kirpeässä syysillassa. 

Lenkille

- Torstai 

Kävi töiden jälkeen pikaisesti Lidl:ssä kurkkaamassa mainoksessa nähtyjä edullisia treenipökiä. Ne oli kuin olikin kivat ja lähti mukaan matkaan. Päätyivät jopa heti illalla jalkatreeniin päälle. Ennen salia kuitenkin siivoskelin kotona ja leikin majaleikkejä Karkin kanssa. Iltatreeni kulki erityisen hyvin uudet pöksyt jalassa!


- Perjantai

Työpäivän ootd

Jeij, tänään on kauan odotettu perjantai ja tyttöjen laivareissu!! Koko päivän olen odottanut iltaa into piukassa, ihan mahtavaa päästä risteilemään parhaassa seurassa! Toivottavasti reissusta tulee juurikin niin hyvä kuin olen odottanut ja toivottavasti myös teillä kaikilla on mahtava viikonloppu edessä! Palataan maanantaina. 

2 kommenttia:

  1. löysin sun blogiin, kun etin itelleni luettavaa. Kivan monipuolesta vaikuttaa ja jäänkin seurailemaan :) En äkkiseltään löytäny, minkä ikänen teiän tyttö on? :)

    Täältä löytyy 4,5v poika sekä 1,5v tyttö. Jos kiinnostaa tulle kurkkiin niin ; http://perhearkea-anna.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Kivaa, että löysit tänne ja jäit seurailemaan :) Mun Karkki on myös 1,5 vuotta, tarkalleen ottaen tän viikon torstaina. Tulen kyllä kurkkimaan ehdottomasti sun blogiin!

      Poista